Tornar a pàgina principal

Compra-venda   Lloguers  Administració de Finques
Qui Som      Oficines     Serveis    Contacti amb Nosaltres    Cercador d'Immobles    Us Venem el vostre Immoble

QUI SOM


Finques Estañol és una empresa fundada l´any 1970, per Enric Estañol i Prat, Agent de la Propietat Immobiliària, Administrador de Finques i Gestor Administratiu. L´any 1977, s´incorporà a l´empresa la seva esposa, Jovita Carrera i Moxó, també Agent de la Propietat Immobiliària. Actualment ja han començat a agafar el relleu de l´empresa la generació següent.

L´objectiu primordial de Finques Estañol és l´assessorament integral en el sector immobiliari, cosa que implica la compravenda, els lloguers, l'administració de comunitats i les assegurances d'edificis.

A la vegada tenim un altre despatx a Puigcerdà al Carrer Espanya núm 27 dedicat des de l´any 1970 a l´assessorament Tributari i laboral que complementa les gestions fiscals d´àmbit immobiliari.


 Per fer aquestes activitats, a Finques Estañol, tenim un ampli equip d´experimentats professionals en el sector que fan possible dur a terme aquestes activitats amb la màxima eficàcia i ajuden els nostres clients a trobar la propietat que desitgen. Cal tenir en compte que disposem d´un ampli assortiment d´immobles a tota la Cerdanya, a la Cerdanya Nord (francesa), i també a Barcelona i rodalia.

Tenim despatxos a Puigcerdà, a Llívia, a Alp , a Bellver de Cerdanya i des de fa cinc anys a Barcelona, dels quals, n'és el director en Josep Anton Estañol i Carrera, Administrador de Finques.


L´ objectiu de la nostra empresa és la satisfacció del client tant en el tracte humà com en el professional
.